ONLINE JAARCOURSE

Nee? IS HET ECHT WAAR? Jazeker! Woon je ver van Roermond, werk je liever vanuit het comfort van je eigen huis? Dan is dit ideaal voor jou:
De Jaarcourse deel 1 ONLINE

Wat kun je verwachten van de online jaarcourse? De opbouw van de lessen is aan de hand van dezelfde thema’s die behandeld worden in de workshops van jaarcourse deel 1 die ik in real life geef. Vanalles komt aan bod! Van een klassiek SôkkertantesSjnuutje tot een toffe Sugarskull en van een Fierce Feline tot Colorful Clown, maar ook een Warrior passeert de revue en we gaan aan de slag met die toffe one stroke rozen. We doen het allemaal!

Per onderwerp komen er korte instructievideo’s online. Deze zullen aan het begin van elke maand worden geuplaod, zodat je ruim de tijd hebt om de instructies op je gemak te bekijken en de elementen te oefenen. De instructies duren allemaal tussen de 10 en 30 minuten, zodat je niet teveel informatie in een keer krijgt. Tussendoor kun jij jouw foto’s in een besloten groep posten, zodat je feedback kan ontvangen op je eigen werk.

10x hebben we samen een ‘live’ schminkmoment in onze besloten groep. Tijdens dat moment gaan we samen een lookje maken passend bij het thema van die maand. De live lessen blijven daarna online beschikbaar om terug te kijken zolang als de jaarcursus loopt! De live momenten zijn vast op een woensdag om 20.00 en die lessen zullen ongeveer 2 uurtjes duren! Kun jij een keertje niet aanwezig zijn tijdens een live les, dan is dat dus geen probleem! De lessen kun jij elk gewenst moment van de dag terug kijken, precies wanneer het jou uit komt, want ze worden opgenomen!

Wat heb je daar voor nodig? HEEEEEEL VEEL ZIN OM TE SCHMINKEN, misschien een beetje discipline, schminkmaterialen (deze worden per les aangegeven, zodat je niet in een keer een hele investering hoeft te doen) en een laptop, telefoon of tablet waarop je de video’s op kan bekijken is ook wel erg handig!

Wat kost het? 349 euro 

Poeh en ik hoor jullie denken… dat is wel een smak geld… dat ben ik zeker met jullie eens, maar geloof me; het is het waard!

Want wat krijg je daar nou allemaal precies voor:

  • Per les een aantal (minimaal 3) korte instructies waarmee je de technieken al kan gaan oefenen!
  • 10 live lessen waarin we samen een compleet lookje gaan painten!
  • 24/7 feedback op je eigen werk tijdens de duur van de online course
  • Een besloten groep waarin tips en tricks gedeeld zullen worden, je om feedback kan vragen en onderling gezellig kunt kleppen!
  • Meeeeega veel plezier en ontspanning, een momentje voor je zelf!
De live lessen van 2024 zijn op: 10 januari, 31 januari, 13 maart, 3 april, 22 mei, 12 juni, 3 juli, 11 september, 17 oktober, 13 november
Je kunt nog op elk moment instromen in de online jaarcourse, omdat je de livelessen gewoon terug kunt kijken.
En ideaal; je bent klaar voor het volgende vastelaovesseizoen, dus dit is een mega goede knallende voorbereiding om volgend jaar ECHT uit te pakken!