ONLINE JAARCOURSE

ONLINE JAARCOURSE

Nee? IS HET ECHT WAAR? Jazeker!
Vanaf nu is de jaarcursus ook online te volgen. In de online jaarcursus gaan we dezelfde thema’s behandelen als tijdens de workshops die ik in reallife geef, alleen kan je het nu lekker op je gemak thuis doen! En ideaal; je bent klaar voor de vastelaovend, dus dit is een mega goede knallende voorbereiding om volgend jaar ECHT uit te pakken!

Wat kun je verwachten? Per onderwerp wat we gaan behandelen in de online jaarcursus komen er korte instructies video’s online. Deze zullen aan het begin van elke maand worden geuplaod, zodat je ruim de tijd hebt om de instructies op je gemak te bekijken en mee te doen! De instructies duren allemaal tussen de 10 en 30 minuten, zodat je niet teveel informatie in een keer krijgt. Tussendoor kun jij jouw foto’s in een besloten groep posten, zodat je feedback kan ontvangen op je eigen werk.

Eens per maand hebben we samen een ‘live’ schminkmoment in onze besloten groep. Tijdens dat moment gaan we samen een lookje maken passend bij het thema van die maand! De live lessen blijven daarna online beschikbaar om terug te kijken voor zolang als je de jaarcursus loopt! De live momenten zijn vast op een vrijdagavond om 20.00 uur en die lessen zullen maximaal 2 uurtjes duren! Kun jij een keertje niet aanwezig zijn tijdens een live les, dan is dat dus geen probleem! De lessen kun jij elk gewenst moment van de dag terug kijken, precies wanneer het jou uit komt!

Wat heb je daar voor nodig? HEEEEEEL VEEL ZIN OM TE SCHMINKEN, misschien een beetje discipline, schminkmaterialen (deze worden per maand aangegeven, zodat je niet in een keer een hele investering hoeft te doen) en een laptop, telefoon of tablet waarop je de video’s op kan bekijken is ook wel erg handig!

Wat kost het? 349 euro 

Poeh en ik hoor jullie denken… dat is wel een smak geld… dat ben ik zeker met jullie eens, maar geloof me; het is het waard!

Want wat krijg je daar nou allemaal precies voor:

  • Per les een aantal (minimaal 3) korte instructies waarmee je de technieken al kan gaan oefenen!
  • 10 live lessen waarin we samen een compleet lookje gaan painten!
  • 24/7 feedback op je eigen werk tijdens de duur van de online course
  • 10% korting in mijn webshop!
  • Een besloten groep waarin tips en tricks gedeeld zullen worden, je om feedback kan vragen en onderling gezellig kunt kleppen!
  • Meeeeega veel plezier en ontspanning, een momentje voor je zelf!
Meedoen? In september 2022 worden de nieuwe online jaarcourse data bekend gemaakt.