WORKSHOPS

Zelf de fijne kneepjes van het schminken leren? Of wil je toch weten hoe je zelf zo’n toffe facecandy kan maken? Op zoek naar een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest of voor een vriend(inn)endag? Dan zit je bij mij helemaal goed! In mijn workshop aanbod heb ik voor ieder wat wils! Lees snel verder!

VASTELAOVESSCHMINK DEEL 1

 DÉ workshop waar het ooit mee gestart is. Een echte Sôkkertantes Original!

In deze workshop  van 2 1/2 uur ga je op reis om het maken van een mooie vastelaovesschmink te leren.

We starten bij de basis van het maken van mooie kleuroverlopen,om door te reizen naar hoe je een gezicht nou zo mooi mogelijk indeelt, om dan de sierlijke details zoals krullen, druppels en bloemen te leren en we eindigen met het Sôkkertantesproof maken van je lookje met glitter! VEEL GLITTER!

Kosten 49.50 euro per persoon.

Let op: i.v.m. hygiëne wordt er gevraagd de eigen penselen, mascara, kohlpotlood en wimpers mee te nemen! Penselen zijn ook aan te schaffen tijdens de workshop.

VASTELAOVESSCHMINK DEEL 2

Het vervolg van vastelaovesschmink deel 1. In deze workshop leer je werken met de prachtige pigmentpoeders om mooie kleuroverlopen te maken en om je creaties te laten stralen. 

Ook leren we hoe we dierenprints zoals tijgerstrepen en cheetahprint kunnen maken. En natuurlijk ontbreken de glitters en de shine niet!

In deze workshop doen we nog meer beroep op je creativiteit en laat ik je zien dat ook jij de mooiste schminkdesigns voor de vastelaovend kan maken!

LET OP! Voor deze workshop is enige schminkervaring vereist, omdat we niet meer ingaan op de basisvaardigheden uit Vastelaovesschmink deel 1. Ik raad je dan ook aan om deze eerst te volgen!

Kosten 49.50 euro per persoon.

Let op: i.v.m. hygiëne wordt er gevraagd de eigen penselen, mascara, kohlpotlood en wimpers mee te nemen! Penselen zijn ook aan te schaffen tijdens de workshop.

POWER TO THE FLOWER

Altijd al willen weten hoe die prachtige rozen en bloemenblaadjes worden gemaakt die bijna echt lijken?

Dan is dit DE workshop voor jou!

In deze dagworkshop gaan we in de ochtend aan de slag met de onestroke technieken om rozen, viooltjes en bloemenblaadjes te kunnen maken.
We starten rustig bij de basis om langzaam door te gaan naar het echte werk!

Na een lekkere lunch (die inbegrepen is) gaan we de technieken toepassen in het maken van een schminkdesign op je gezicht of arm!

Kosten 109 euro per persoon

Let op: i.v.m. hygiëne wordt er gevraagd de eigen penselen, mascara, kohlpotlood en wimpers mee te nemen! Penselen zijn ook aan te schaffen tijdens de workshop.

KIDSWORKSHOP

Wat is er nou leuker dan de kids lekker zelf creatief te laten zijn? Niets vind ik!

Daarom heb ik de kids workshops bedacht voor de echte creatievelingen!

Een geweldige activiteit voor een kinderfeestje, tienerfeestje, maar zeker ook als buitenschoolse activiteit of als activiteit tijdens een familiedag!

Meer info?  Neem dan gerust contact met mij op!

BLING IS MY THING

Wil je ook leren hoe je van die gave FaceCandy kan maken om je lookje helemaal next level te maken?
Ook dat kan bij mij!

In een workshop van 2 1/2 uur leer ik je hoe je de FaceCandy kan maken, waar je op moet letten en mag je alle bling gebruiken die ik in mijn voorraad heb!

In de les maak je zelf 2 tot 3 Facecandies die je daarna mee naar huis mag nemen, zodat je ze toe kan voegen aan jouw schminkdesigns!

Kosten 49.50 euro per persoon.

COLOURFUL KIDS COURSE

Altijd al willen leren hoe je de tofste designs kunt maken bij je kids? Van prinses tot draak en van vlinder tot spiderman in deze meerdaagse Colourful Kids cursus leer je het allemaal! 

We starten bij de basis en in 4 lessen leer ik je de meest gevraagde tofste designs te maken om kids helemaal te laten stralen. 

Meer info? Stuur dan snel een berichtje….

Startdata volgen snel!

JAARCURSUS

Het hele jaar door je skills ontwikkelen? De jaarcursus is DE manier om jouw schminkskills te blijven ontwikkelen.

De jaarcursus is geschikt voor iedereen of je nou beginnend schminker bent of al jaren creatief bezig bent. Je kan de lessen volgen op jouw eigen niveau!

In de jaarcursus leer je alle basistechnieken om een mooi geschminkt gezicht te kunnen maken! Van katachtigen tot pop art en van het klassieke Sôkkertantes sjnuutje tot een sierlijke sugarskull! Je leert het allemaal  in deze jaarcursus.

Kosten 350 euro per persoon (betaling in termijnen mogelijk).

De nieuwe data voor de jaarcursussen 2021 worden in november 2020 bekend gemaakt. 

De groepen van 2020 zitten helemaal vol!

Half oktober 2020 worden de nieuwe groepen voor 2021 bekend gemaakt