ABOUT

SÔKKERTANTES PAINTERTAINMENT

SÔKKERTANTES PAINTERTAINMENT

Sôkkertantes Paintertainment is een bedrijf opgericht in 2017 door Ingrid Breugelmans.

Sôkkertantes Paintertainment is gespecialiseerd in creatieve face- en body-art.

Je kunt bij mij terecht voor workshops en online courses, maar ook voor schminken, airbrushtattoos en glittertattoos om jouw feestje of evenement af te maken!

Sôkkertantes Paintertainment is ontstaan vanuit een uit de hand gelopen hobby, maar in 2017 heb ik eindelijk de sprong gewaagd en het bedrijf ingeschreven bij de KvK.

‘Waar komt die naam Sôkkertantes Paintertaiment toch vandaan?’, die vraag krijg ik meer dan eens!
De naam Sôkkertantes heeft zijn oorsprong in de tijd dat ik samen met een vriendin nog volop fondanttaarten en cupcakes bakte. Het bakken van die zoete, kleurrijke en vrolijke traktraties heeft ons toen doen besluiten om deze naam te gebruiken!

En de naam is nog steeds  toepasselijk op vrolijkheid, gezelligheid en enthousiasme waar Sôkkertantes Paintertainment voor staat!

about ingrid

about ingrid

Wie ben ik nou eigenlijk?
Ik ben Ingrid Breugelmans, de eigenaresse van Sôkkertantes Schmink! Ik ben een schminkfanaat in hart en nieren.

Sinds dat ik een klein meisje was ben ik al gek van kleurtjes en glitters! Vastelaovend was en is dan ook echt mijn feestje! Zonder dit feest ben ik verloren! En hier liggen dan ook mijn schminkroots. Het begon allemaal met vriendinnen schminken met de vastelaovesdaag en al snel groeide dat uit tot het geven van workshops. Ik merkte dat ik daar steeds meer plezier aan beleefde! 

Door de jaren heen ben ik mezelf het schminken aan gaan leren en heb ik verschillende cursussen gevolgd om mijn skills nog verder te ontwikkelen. Momenteel volg ik bij Tera Bakker Art (Wereldkampioen Bodypaint 2019) nog een opleiding om me verder te ontwikkelen op het gebied van bodypaint en start ik in 2021 met een beroepsopleiding visagie bij Micky Jooren. 

Van een hobby, naast het lesgeven op de basisschool,  is het uitgegroeid naar een meer dan fulltime baan en ik geniet er met volle teugen van! 

Oh en als ik een keer geen kwasten in de hand heb, dan vind je me vast en zeker met een bord vol lekker eten of wandelend in de natuur!