WEBSHOP

 


Welkom in mijn webshop! Hier vind je alleen maar producten waar ik zelf mega graag mee werk en waar ik dan ook 100% achter sta. Met veel van deze producten maak je ook kennis in de workshops die ik geef!

Elke week verzend ik op donderdag of vrijdag de pakketjes die tot woensdag zijn binnen gekomen!

Ook heb ik een fysieke boutique op de Raadhuisstraat 14 in Roermond. Buiten het vastelaovesseizoen is deze op afspraak open. 
Vanaf 8 januari is de Schmink Boutique dagelijks in de middaguren open tot aan vastelaovend! Voor de actuele openingstijden per dag hou je vooral onze social media kanalen in de gaten. 

 

!!! BELANGRIJK !!!
Tot 5-2 00.00 uur kun je in de webshop bestellen en zal je bestelling verzonden worden. Bestellingen geplaatst na 5-2 00.00 kunnen alleen nog opgehaald worden in de boutique. In verband met de drukte in de winkel en ook de post die vaak wat langer nodig heeft om de pakketjes te bezorgen hebben we deze keuze gemaakt.

Je kan dus gewoon nog bestellen in de webshop na 5-2 00.00 alleen zal de bestelling dan wel in de boutique (Raadhuisstraat 14) in Roermond afgehaald moeten worden.

P.s. als je een aankoop doet in de webshop ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Productcategorieën

Mijn Winkelmand

FAQ

Hier vind je de meestgestelde vragen. Zit jouw vraag er niet bij? Stuur me dan gerust een berichtje via de chatfunctie of op info@sokkertantes.com

Vraag 1

Antwoord vraag 1

Vraag 2

Antwoord vraag 2

Vraag 3

Antwoord vraag 3

Vraag 4

Antwoord vraag 4