VASTELAOVES VIBES

Sokkertantes Paintertainment Vastelaoves Vibes

VASTELAOVES VIBES

De nieuwste workshop voor de vastelaovend! En een helemaal TE GEK vervolg als je Vastelaovessjnuutjes deel 1, 2  al lekker in de vingers hebt.

In deze workshop ga je werken met splitcakes en hoe je deze tof in kan zetten in een schmink design als je ze combineert met de vaardigheden en skills uit de andere twee vastelaoves workshops!

Dit keer gaan we er geen rozen en andere bloemen maken met de splitcakes, maar gaan we juist voor mooie sierlijke swirls die de basis gaan vormen van je schminkdesign om nieuwe verbluffende designs te maken. Daarom is deze workshop ook zeker aan te raden als je “Power to the Flower” al hebt gedaan. Deze workshop is uniek in Limburg!

LET OP! Voor deze workshop is enige schminkervaring vereist, omdat we niet meer ingaan op de basisvaardigheden (lijnwerk, bloemetjes) uit Vastelaovesschmink deel 1 en 2. Voor deelname aan deze workshop is deelname aan Vastelaovesschmink deel 1 en 2 dan ook vereist.

Kosten 49.50 euro per persoon.

Let op: i.v.m. hygiëne wordt er gevraagd de eigen penselen, mascara, kohlpotlood en wimpers mee te nemen! Penselen zijn ook aan te schaffen tijdens de workshop.

Twee keer per jaar maak ik nieuwe workshopdata bekend; de maandag voor carnaval om 20.00 ‘s avonds en 1-9 om 20.00 ‘s avonds.
BEN ER OP DIE DATA SNEL BIJ! Meestal zijn de workshops binnen 24-48 uur uitverkocht, dus twijfel niet te lang.