JAARCOURSE PART 1

JAARCOURSE PART 1

Het hele jaar door je skills ontwikkelen? 
Dit is DE jaarcourse om de basis van het schminken helemaal onder de knie te krijgen. Wil jij graag leren hoe je de prachtigste ontwerpen kunt maken en de technieken goed onder de knie krijgen, dan is dit de cursus voor jou!

De jaarcursus is geschikt voor iedereen of je nou beginnend schminker bent of al jaren creatief bezig bent. Je kunt de lessen volgen op jouw eigen niveau!

In 10 lessen neem ik je mee door alle basisvaardigenheden van het werken met waterschmink en splitcake tot het werken met poeders en make-up in je designs. Aan de hand van verschillende thema’s maken we er elke les weer een uitdagende les van. De thema’s variëren van “Fierce Feline” tot “Colorful Clown” en van “Neon Skull” tot een klassiek “vastelaovessjnuutje”, maar ook de prachtige rozen en andere bloemen komen aan bod. Een jaarcourse met flink wat afwisseling en toffe lessen!
De lessen vinden plaats in het Sôkkertantes Atelier in Roermond en duren  2 1/2 uur.
Kosten 399 euro per persoon bij betaling in 1x en 419 euro bij betaling in 3 termijnen.
Het gebruik van de schmink, pigmentpoeders, glitters etc. zitten inbegrepen in de prijs. De penselen dien je zelf mee te nemen, maar voor de start van de cursus kun je ook  extra voordelig een penselenpakket aanschaffen.
De data voor de Jaarcourses komen begin september online. De start van de cursus is dan een half jaar later, na het carnavalsseizoen.
BEN ER DAN SNEL BIJ! Meestal zijn Jaarcourses vlug uitverkocht, dus twijfel niet te lang.