Wat een raar jaar is het toch dit jaar…

Maar dat betekent niet dat ik bij de pakken neer ga zitten en vastelaovend helemaal oversla. Dat is voor mij NOOIT een optie.
En ik denk dat vele met mij er precies zo over denken…

Wat is er dan leuker om de vastelaovend in huis te halen en lekker op je eigen tempo een VastelaovesSjnuutjes schminkworkshop te kunnen volgen?

Dus wat heb ik gedaan… ik breng de vastelaovend naar jullie huiskamers met de Sôkkertantes VasteloavesSjnuutjes Course…

Normaal gesproken start voor mij de drukste en leukste tijd van het jaar met alle vastelaovesworkshops, maar dit jaar is dat even allemaal anders…

Toch kunnen jullie de fijne kneepjes van de vastelaovesschmink gaan leren, lekker op jullie eigen tempo vanuit thuis! Hoe heerlijk is dat! 😍

In de Sôkkertantes Vastelaovessjnuutjes Course neem ik jullie mee in de wondere wereld van de vastelaovesschmink. Mijn vorige online courses bestonden uit 5 lessen, maar voor deze VastelaovesSjnuutjes Course staan 10 lessen gepland! 8 lessen van 20/30 minuten en 2 lessen van 90 minuten. Dat zijn dus ruim 5 lesuren in totaal!

In 10 lessen krijg je alle technieken aangeleerd waar jij een geweldig vastelaovessjnuutje mee kan maken!

We bouwen het langzaam op… we starten met losse lessen met allemaal losse technieken, maar in de laatste twee lessen maken we 2x een complete look! 

We starten natuurlijk met informatie over de soorten schminken, blenden, double dip bloemen, druppels, krullen, tijger- en panterprint, werken met pigmentpoeders, plakken van wimpers, anatomie van het gezicht… alles komt aan bod! 

De lessen zullen live worden gegeven via zoom, maaaaaaaar ze zullen ook worden opgenomen, zodat jullie ze terug kunnen kijken! Dus niet getreurd als je de lessen niet live bij kan wonen! De lessen blijven live staan tot vastelaovend 2022; het moment waarop we weer allemaal willen kunnen shinen! 🥰 

Welke producten je nodig hebt tijdens de course hoor je na inschrijving net zoals de rest van de info! De eerste les is 7 december om 19.00 live te volgen.
De andere livemomenten zijn (LET OP: het is niet erg als je niet altijd kan. De lessen blijven online staan!);
14-12 20.30
16-12 20.30
19-12 9.00
27-12 10.00 (90 minuten)
2-1 9.00
3-1 9.00
9-1 19.30
10-1 9.00
15-1 19.30 (90 minuten)