1 januari 2021, wat een rare dag. Ik denk dat ik voor veel van ons spreek als ik zeg dat 2020 en de ‘roetsj’ naar 2021 toch wel heel anders is verlopen dan we ons ooit hadden kunnen bedenken.

Ik was Oud op Nieuw alleen en begon het nieuwe jaar dus ook alleen. Wat zag ik daar als een berg tegenop, maar ik moet zeggen, dat als ik nu aan het einde van de eerste dag van het nieuwe jaar terug kijk op de laatste uurtjes van 2020 en de start van 2021 ik het uiteindelijk allemaal zo vervelend nog niet vond.

Een avondje me-time, met lekker eten, een drankje en vooral de tijd om eens helemaal tot mezelf te komen en te reflecteren op afgelopen jaar en ook vooruit te blikken naar 2021. Een ding is zeker, de komende week kan ik super exciting nieuws met jullie delen. Ik kan niet wachten!

Gisteren begon ik de eerste dag van het jaar met een wandeling in alle stilte (oké wel met muziek op m’n oren…), omdat half Nederland nog wakker aan het worden was. Om 9 uur liep ik al over de Meinweg om mijn jaar te beginnen en daar vielen mijn gedachtes eindelijk allemaal op hun plaats. De afgelopen maanden heb ik me enorm eenzaam gevoeld, geen fysieke workshops, geen mensen om me heen, nee mijn bubbel heb ik bewust heel klein gehouden, om zo snel mogelijk weer samen dingen met jullie te kunnen doen en daar kijk ik dan ook enorm naar uit!

Om nu ook al meer het samengevoel te krijgen, ga ik jullie elke week verrassen met een diary hier op mijn blog. Een klein kijkje in mijn werk, privé en alle dingetjes die mij verder bezig houden.

Let’s make 2021 a better year together! En wat zou ik het leuk vinden als jullie hier af en toe ook een reactie achter zouden laten! <3

Liefs, Ingrid